Intarziere ejaculare penis Retard 907 - 69 RON

spray intarziere ejaculare penis

Spray-ul Retard 907 are ca principal efect fenomenul de intarziere ejaculare a barbatului, ajutandu-l pe acesta sa se concentreze mai mult in actul sexual pentru a obtine o placere mai mare si nu in ultimul rand pentru a-si satisface pe deplin partenera sexuala. Creste durata actului sexuala si foloseste Retard 907 pentru intarziere ejaculare.

Produsul Retard este un spray sub presiune intr-un ambalaj din aluminiu foarte usor de purtat in buzunar pentru orice ocazie in care aveti nevoie de intarziere ejaculare si prelungire a actului sexual. Pentru a simtit efectul acestui produs trebuie doar sa pulverizati 1 maxim 2 jeturi pe capul penisului dumneavoastra cu cel putin 5 minute inainte de a incepe actul sexual.

Spray Retard 907 pentru intarziere ejaculare penis

Fara efecte secundare si cu efect imediat de fiecare data Retard 907 este produsul care te ajuta de fiecare data cand iti doresti o intarziere de ejaculare, crescand astfel simtitor durata partidelor tale de sex si impresionand placut femeia pe care o ai alaturi, ducand-o astfel la climax de fiecare data fara exceptii si fara scuze penibile. Traieste barbateste si dovedeste-ti barbatia cu Retard 907 pentru intarziere ejaculare penis.

trimite comanda