Intarzierea ejacularii precoce crema - 64 RON

intarzierea ejacularii precoce crema tratament penis

Crema Orgasmus Stopper pentru intarzierea ejacularii precoce este un produs destinat uzului extern si se prezinta sub forma unui ambalaj sigilat ermetic pentru pastrarea calitatilor produsului pentru o perioada indelungata. Ambalajul cremei pentru intarzierea ejacularii precoce Orgasmus Stopper este foarte practic si conserva calitatile produsului fara a avea nevoie de conditii speciale de depozitare.

Daca problema dumneavoastra o reprezinta intarzierea ejacularii, atunci crema Orgasmus Stopper este produsul care va este potrivit si pe care il puteti folosi in orice imprejurari datorita felului in care acesta actioneaza. O simpla masare a capului penisului, zona cea mai sensibila de pe suprafata penisului, cu o cantitate de marimea unui bob de mazare si problema ejacularii precoce este eliminata.

Crema pentru intarzierea ejacularii Orgasmus Stopper

Orgasmus Stopper este un produs de inalta calitate produs in Germania de catre firma Milan, respectand normele impuse de UE referitoare la calitatea produselor si siguranta acestora. Ingredientii folositi la fabricarea acestui tip de produs, precum si faptul ca se utilizeaza doar pe exteriorul penisului va garanteaza efectul maxim de intarziere ejaculare si faptul ca nu vor fi efecte secundare. Efectul de scadere a sensibilitatii penisului se face simtit in 10 minute de la aplicare si dureaza aproximativ 4 ore.

trimite comanda