Intarzierea orgasmului, crema penis - 68 RON

intarzierea orgasmului prelungire erectie penis

Crema pentru intarzierea orgasmului Stand Up Gold este un produs intareste si stimuleaza usor erectia penisului, marindu-i potenta si totodata ajuta la prelungirea momentului in care finalizati partida de sex prin intarzierea orgasmului foarte precis si eficient de fiecare data.

Unguentul Stand Up Gold este usor absorbit in pielea penisului, iar aplicarea se face intr-un mod foarte facil. Inainte actului sexual luati o cantitate foarte mica pe degetul aratator si aplicati-o in zona cea mai sensibila a penisului dumneavoastra masand in tot acest timp foarte usor pana cand aceasta este absorbita. Efectul cremei pentru intarzierea orgasmului se face simtit imediat si dureaza pana la 4 ore de la aplicare.

Intarzierea orgasmului crema Stand Up Gold

Prin intarzierea orgasmului pana in momentul in care dumneavoastra doriti veti reusi sa va controlati mai bine ritmul sexual si veti putea sa va satisface pe deplin partenera. Crema Stand Up Gold dupa absortie nu are gust sau miros specific, astfel incat poate sa fie folosita si pentru sex oral fara a fi nevoie de o spalare prealabila. Fa-ti partenera fericita si recapata increderea in fortele proprii utilizand crema pentru intarzierea orgasmului.

trimite comanda