Manson potenta si erectie penis - 55 RON

manson penis potenta si erectie

Mansonul pentru potenta si erectie penis este fabricat dintr-un silicon moale si placut la atingere, dar care poate sa fie ingrijit foarte usor astfel il puteti folosi de nenumarate ori. Curatarea acestui manson pentru erectie si potenta penis este foarte usoara fiind nevoie doar de clatirea acestuia cu apa calda si sapun.

Mansonul potenta si erectie penis este acoperit cu cilii stimulatori pe toata suprafata lui pentru o stimulare puternica si cat mai profunda a peretilor vaginului partenerei dumneavoastra, provocandu-i senzatii mult mai ample si mai greu de rezistat. Mansonul pentru erectie si potenta se potriveste confortabil pe orice penis, de orice marime datorita flexibilitatii acestuia.

Manson potenta si erectie penis

Usor de pus pe penis si foarte usor de folosit de fiecare data, datorita designului inteligent mansonul pentru erectie penis va asigura un confort sporit si un grad marit de placere sexuala. Fixarea acestui manson se face cu ajutorul inelului special care se prinde de scrot pentru o stimulare suplimentara in timpul actului sexual si pentru o senzatie intensa de excitare atat pentru partenera cat si pentru dumneavoastra. In functie de pozitia pe care o preferati stimularea difera variind de la excelent la extraordinar.

trimite comanda