Stud 100 spray ejaculare precoce penis - 77 RON

stud 100 tratament ejaculare precoce penis

Spray Stud 100 destinat exclusiv pentru tratament ejaculare precoce penis, reprezinta produsul ideal pe care il puteti alege atunci cand este vorba de prelungirea actului sexual si obinerea de orgasme multiple. Avand ca ingredient principal lidocaina in doza maxima admisa de lege fara prescriptie medicala, Stud 100 este tratamentul pentru ejaculare precoce.

Stud 100 se aplica pe capul penisului, si nu pe toata suprafata acestuia cu doar 5 minute inainte de actul sexual folosind 1 maxim 2 pulverizari din spray, iar efectul acestuia dureaza minim 2 ore, timp suficient pentru a-ti indeplini toate fanteziile sexuale si a-ti satisface partenera sexual. Intr-un ambalaj practic imposibil de deteriorat Stud este partenerul secret al potentei tale.

Stud 100, ejaculare precoce tratament

Spray-ul Stud 100 este fabricat in Marea Britanie, fiind prezent pe piata de peste 5 ani, formula acestuia a suferit modificari de-a lungul timpului pentru imbunatatirea efectului si prelungirea acestuia. Stud 100 este un produs destinat exclusiv uzului extern, nu are reactii adverse sau efecte secundare nedorite, singurul sau efect fiind cel de tratament ejaculare precoce si intarirea erectiei penisului pregantidu-l astfel pentru orice experienta sexuala va trece prin minte.

trimite comanda