Tianli potent natural, picaturi potenta - 19 RON

tianli potenta penis

Tianli este un stimulent masculin natural pentru potenta si erectie ajutandu-va sa va recapatati virilitatea intr-un timp foarte scurt de la administrare. Picaturile Tianli pentru potenta sunt ambalate in mediu protector si au un sistem foarte practic de dozaj pentru a putea fi administrat oriunde.

Tianli potenta penis este un produs de origine din China, fabricat dupa o reteta traditionala, si contine extracte din plante pentru potenta si erectie utilizate in mod curent in medicina chinezeasca. Efectele acestui produs pentru potenta sunt garantate si consideram ca sentimentul de multumire va va cuprinde de fiecare data cand veti admira potenta si erectia penisului dumneavoastra si va veti surprinde placut partenera de sex.

Tianli potenta mod de administrare

Fiolele Tianli pentru potenta si erectie penis sunt foarte usor de administrat, tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a obtineti o erectie puternica si o potenta de invidiat este sa agitati puternic continutului fiolei si cu ajutorul paiului inclus in pachet sa consumati continutul fiolei Tianli cu 45-60 de minute inainte de momentul in care doriti sa simtiti efectul. Pentru un tratament complet va recomandam folosirea unui numar de 12 fiole Tianli administrate cate una pe zi, iar pentru efect rapid o singura fiola este suficienta.

trimite comanda