Tratament erectie penis Sex Erect - 105 RON

erectie penis tratament Sex Erect

Sex erect este un tratament pentru marire potenta sexuala penis si imbunatatire erectie ce se administreaza pe o durata de 30 de zile, cate 2 tablete pe zi, una dimineata si una seara. Produsul Sex Erect contine 60 de tablete sigilate intr-un ambalaj practic care protejeaza proprietatile produsului.

Tratamentul cu Sex Erect pentru erectie si potenta penis este produsul potrivit pentru dumneavoastra in cazul in care doriti redobandirea virilitatii de alta data, precum si imbunatatirea performantelor masculine de care aveti nevoie pentru o viata sexuala activa, sanatoasa si plina de satisfactii atat pentru dvs cat si pentru partenera de orgasme. Penisul tau va simti o erectie si potenta mult mai puternica dupa tratamentul cu Sex Erect.

Sex Erect tratament erectie penis 60 tablete

Tabletele Sex Erect au ca ingredient principal extractul de Tribulus Terrestris (490 mg/tableta), recomandat pentru tulburari de dinamica sexuala masculina, in cazul scaderii libidoului si crestere erectie si potenta masculina, actionand direct asupra corpului cavernos al penisului dumneavoastra. Nu exista efecte secundare pentru acest tip de produs el putand fi administrat in orice situatie fara niciun pericol asupra sanatatii masculine.

trimite comanda