Stud 100 utilizare spray ejaculare penis

stud 100 mod utilizare spray ejaculare precoce

Stud 100 se prezinta intr-un ambalaj inchis ermetic, un container de aluminiu aflat sub presiune cu o pompa ce dozeaza cu exactitate cantitatea necesara de produs pentru efectul dorit de fiecare data cand aveti nevoie. Va recomandam sa aplicati Stud 100 pe penisul proaspat spalat, pe o suprafata curata fara mucoasa si alte secretii.

Pentru a respecta modul de utilizare al Stud 100 nu trebuie sa faceti decat 2 pasi simpli. Decalotati penisul astfel incat capul penisului sa fie vizibil si sa puteti sa il atingeti cu usurinta pe toate suprafata lui. Pulverizati 1 jet pe ata penisului si lasati excesul sa se scurga, iar al doilea jet pulverizati-l pe partea de sus a capul penisului in special in zona cea mai sensibila. Pulverizarea de Stud 100 se face de la o distanta de minim 3 cm, astfel incat jetul sa fie directionat cat mai precis cu putinta. Excesul de Stud 100 poate sa fie lasat sa se scurga nefiind nevoie ca acesta sa fie absorbit in piele.

Cum imi dau seama ca Stud 100 si-a facut efectul ?

Dupa aplicare a maxim 2 pulverizari din produsul Stud 100 vei simti o scadere a sensibilitatii penisului inca din primul moment. Vei putea observa o foarte usoara diferenta de culoare in 1-2 minute de la aplicare, iar in momentul in care efectul de intarziere ejaculare precoce este complet instalat sensibilitatea va scadea la maxim si vei simti o usoara sensibilitate la caldura in zona in care ai aplicat Stud 100.

Erectia penisului si Stud 100

O intrebare normala pe care puteti sa o puneti este "Voi mai putea avea o erectie daca penisul este tratat cu Stud 100 ?", raspunsul este categoric DA, Stud 100 contine un ingredient care va ajuta sa obtineti o erectie puternica chiar daca aveti senzatia ca acest lucru este mai greu de obtinut. Atentie insa erectia odata obtinuta este mai greu de pierdut, penisul fiind excitat mai puternic.

Stud 100 poate afecta partenera ?

Odata ce este aplicat si excesul de Stud 100 s-a scurs nu mai este niciun pericol. Vei observa ca produsul nu are miros sau culoare distincta, deci aplicarea lui nu este observata de nimeni. Partenera dumneavoastra nu poate sa fie afectata de Stud 100 nici macar atunci cand este vorba de sex oral.